Heippa! 

Kiva kun päädyit verkkokauppaamme, tervetuloa tutustumaan juhlakoriste valikoimaamme 💗.

Decora House on perustettu jo vuonna 2007. Juhla- ja hääkoristeita olemme toimittaneet jo yli 16 vuoden ajan asiakkaidemme juhliin. Decora House on kotimainen perheyritys, jossa hääräävät Hanne ja Miika sekä meidän 8 -vuotiaat kaksostytöt ja toimistokoira Lissu.

Decora Housella on oma varasto Tampereella Lielahdessa, joka tarkoittaa että kaikki verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet löytyvät myös varastostamme. Tästä syystä olemme toimituksissa nopea ja pystymme toimimaan joustavasti.

Meille on tärkeää uusia ja kasvattaa valikoimaamme. Haluamme löytää uusia tavarantoimittajia ympäri maailmaa ja tuoda valikoimaamme sellaisia juhlatuotteita ja juhlatarvikkeita joita ei välttämättä vielä Suomesta saa. 

Haluamme olla joustava, luotettava ja nopea. Tilaukset lähtevät meiltä viimeistään seuraavana arkipäivänä kun tilaus on tehty.

Decora Housen tavoitteena on luoda arkipäivän juhlimisen kulttuuria, että muistaisimme juhlia myös niitä arjen pieniä iloja. Aina ei tarvitse olla virallista juhlapäivää, jotta voisi järjestää pienet juhlat 🥳. Olemmekin rekisteröineet tavaramerkiksi "Juhlat joka päivä!"

Laitathan meille sähköpostia mikäli kaipaat lisää tietoja tuotteistamme tai verkkokaupastamme. Olisi myös kiva kuulla risut ja ruusut verkkokauppamme toimivuudesta ja tuotevalikoimastamme.

Mukavia ostoshetkiä toivotellen,

Decora Housen poppoo