Hääpöytien koristelu on tärkeä osa juhlatunnelman luomista. Kauniisti koristellut pöydät tuovat esiin hääparin persoonallisuuden ja luovat unohtumattoman ilmapiirin.

Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit luoda juuri teidän näköisen hääjuhlan.

Kukkaloistoa ja luonnonmateriaaleja

Kukat ovat klassinen valinta hääpöytien ja häätilan koristeluun. Kukkakimput ja yksittäiset kukat pöytäasetelmissa tuovat väriä ja eloa, luoden romanttisen ja raikkaan tunnelman. Hääpöytien ja juhlatilan koristelussa voit myös käyttää erilaisia keinotekoisia viherköynnöksiä kuten esimerkiksi pajunlehti köynnöstä tai Wisteria kukkaköynnöstä

 

 

Kynttilöiden lumo

    Kynttilät luovat välittömästi romanttisen tunnelman. Voit valita klassiset valkoiset kynttilät, tai lisätä hieman väriä teemaan sopivilla sävyillä. Yhdistä kynttilät lasisten kynttilänjalkojen tai lyhtyjen kanssa, ja luo upea valomeri joka tekee illasta maagisen. Erityisesti hämärän aikaan kynttilät pääsevät oikeuksiinsa ja tekevät pöytäasetelmista entistä näyttävämmät. Tutustu verkkokauppamme kynttilävalikoimaan.

    Kynttilöiden lisäksi voit käyttää erilaisia led-valonauhoja. Niillä on helppo koristella hääpöytää ja juhlatilaa. Yleensä led-valonauhoissa on taiteltava rautalanka nauhan sisällä, joten niitä on helppo väännellä ja käännellä haluamaansa muotoon. Voit asetella niitä pöydälle ja kieputtaa hieman kaitaliinan sekaan tai sitten kuten tässä kuvassa, asetella lasipurkkiin. 

    "Garden of Love" Led -valonauha - Decora HouseViinipullon korkki LED-valoilla - Decora House

     

    Henkilökohtaiset paikkakortit

      Pienet yksityiskohdat, kuten persoonalliset paikkakortit, tekevät pöydistä entistä erityisempiä. Voit valita paikkakortit, jotka heijastavat hääteemaanne tai sisältävät pieniä viestejä vieraille. Ne voivat myös toimia samalla pöytäkoristeina, kun ne asetetaan tyylikkäisiin paikkakorttipidikkeisiin. Katso erilaisia tyylivaihtoehtoja ja löydä täydelliset paikkakortit sekä pidikkeet.

       

      Väriteeman mukaiset tekstiilit

        Pöytäliinat, kaitaliinat ja lautasliinat ovat helppo tapa tuoda lisää väriä ja tekstuuria juhliin. Yhdistä väriteemaan sopivat tekstiilit, ja lisää koristeeksi esimerkiksi pitsiä tai satiinia romanttisen ilmeen luomiseksi. Tekstiilien avulla voit luoda kokonaisuuksia, jotka sulautuvat täydellisesti yhteen muiden koristeiden kanssa. Inspiroidu erilaisista väriteemoista

         

        Ripaus kimalletta

          Jos haluat lisätä juhliin ripauksen glamouria, harkitse kimaltelevien yksityiskohtien, kuten timanttikoristeiden tai metallinhohtoisten pöytäkoristeiden käyttöä. Kimaltelevat yksityiskohdat heijastavat kauniisti valoa ja tuovat asetelmiin ylellistä tunnelmaa. Yhdistä kristallit ja kulta- tai hopeasävyt romanttisiin elementteihin, kuten kynttilöihin tai kukkiin, ja luo elegantti ja näyttävä kokonaisuus. Tutustu kimalteleviin koristeisiimme ja luo juhlava ilme pöytiin.

           

          Hääpöytien koristelu on tilaisuus luoda ainutlaatuinen ja unohtumaton juhlatila. Koristeilla, kuten kukilla, kynttilöillä ja persoonallisilla yksityiskohdilla, teet juhlasta juuri teidän näköisen. Tutustu hääkoristevalikoimaamme ja anna mielikuvituksen lentää – jokainen yksityiskohta kertoo teidän tarinanne.