Jos suunnittelet juhlia, tarvitset riittävästi kertakäyttöastioita kaikille vieraille. Tähän kuuluvat kertakäyttölautaset, kertakäyttökupit, kertakäyttöaterimet ja muut tarjoiluastiat. Löydät kaikki nämä tarvikkeet verkkokaupastamme.

Kun valitset kertakäyttölautasia juhliin, varmista, että ne ovat riittävän tukevia pitämään tarjoiltavat ruoat. Jos tarjoilet painavampia ruokia, kuten hampurilaisia tai pihvejä, kannattaa hankkia tukevampia lautasia, jotka eivät taivu tai rikkoudu.

Näyttävän kattauksen saat myös laittamalla kertakäyttölautasen posliinilautasen päälle.

Muffinssi-koristepaperit / hennon vaaleanpunainen kultareunuksella 6 kpl - Decora House

 

Lautasliina kultaisella reunuksella / hennon vaaleanpunainen 16 kpl - Decora House

 

Pienempiä tarjottavia tai jälkiruokia varten sopii hyvin pienemmät lautaset.

Kevyempiä ruokia, kuten salaattia, kakkua tai muita pikkuherkkuja, varten voit käyttää ohuempia paperilautasia. Lastenjuhlissa tarjoillaan monesti popparia, karkkia, keksejä ja donitseja. Silloin voit myös hyvin käyttää hieman pienempiä ja kevyempiä kertakäyttölautasia.

Kertakäyttökupit ovat myös tärkeä seikka juhlissa ja täydentävät kattausta kertakäyttölautasten lisäksi. Voit valita kertakäyttökupit juhlien teeman mukaisesti tai haluamasi värin mukaisesti. Pahviset kertakäyttökupit kestävät pääsääntöisesti kylmiä sekä alkoholittomia juomia, joten varmista kupin kestävyys ennen juomien tarjoilemista.

Kertakäyttökuppeja voit käyttää myös herkkubuffetissa. Niistä on helppo tarjota irtokarkit, popparit ja sipsit. Niihin voi myös jokainen vieras kirjoittaa nimensä, niin pysyy kupit tallessa, eikä kuppeja tarvitse hankkia niin suurta määrää.

Jos tarjoilet sormiruokaa, haarukat ja veitset eivät ole tarpeen. Jos kuitenkin tarjoilet aterian, joka on syötävä ruokailuvälineillä, sinun on varmistettava, että sinulla on riittävästi haarukoita, veitsiä ja lusikoita kaikille.

Erilaisista herkkuastioista voit myös kätevästi tarjoilla juhlissa salaatit, hodarit, suolaiset tai makeat herkut.

Nyt kun tiedät, millaisia kertakäyttöastioita tarvitset juhliisi, on aika aloittaa ostokset! Verkkokaupassa voit helposti suodattaa kertakäyttöastioita värin mukaan.