Iloisia uutisia meiltä Decora Houselta! Olemme laajentamassa valikoimaamme uusilla tuotemerkeillä. Meiltä löydät suositut Mailegin lasten lelut. Saamme pian myös valikoimaamme Rose in April -tuotemerkin tuotteita. Pian siis löydät valikoimastamme uusia laadukkaita lastenhoitotarvikkeita. Uusilta tuotemerkeiltä löydät myös ihastuttavia lastenhuoneen sisustustuotteita, kuten tyynyjä, leikkialustoja, säilytyskoreja ja leluja. Näiden lisäksi valikoimamme täydentyy vauvan torkkupeitoilla, pyyhkeillä ja harsoilla. Haluamme tuotevalikoiman laajentamisella tarjota sinulle juhla- ja koristetarvikkeiden ohella muun muassa hyödyllisiä lahjaideoita vauvoille ja lapsille. Tuotteet sopivat erityisesti babyshowereille, ristiäisiin ja nimiäisiin sekä lasten syntymäpäiville tai vaikka joululahjaksi.

Maileg -tuotemerkki tarjoaa kauniita leluja. Tuotemerkin päätähtinä loistavat Maileg pupu ja Maileg hiirihahmot, mitä on saatavilla eri asusteilla ja useammassa koossa. Mailegin hiiret ja puput asustavat pienessä nukketalossa, joka on myös pian saatavilla valikoimastamme. Talon voi sisustaa itse haluamallaan tavalla hyödyntäen erilaisia huonekaluja. Huonekalut toimivat leikeissä myös sellaisenaan ­– vain mielikuvitus on rajana. Mailegilta löytyvät hiirten ja pupujen lisäksi ihastuttavat pehmeästä pellavasta valmistetut ”Safari friends” Maileg sarvikuono ja Maileg virtahepo pehmolelut, jotka sopivat mainiosti unikaveriksi tai mukaan lasten leikkeihin. Maileg -lelut ovat näyttäviä ja sympaattisia olemuksellaan ja lelut valloittavatkin niin lasten kuin vanhempien sydämet. Mailegin lelut ovat suosittuja lahjaideoita vuodesta toiseen ja ne toimivat erinomaisesti syntymäpäivälahjoina. Mikäli pohdinnassa on lahjaideoita lasten syntymäpäiville, Mailegin lelut ovat loistava valinta. Syntymäpäivälahjojen lisäksi Mailegin leluilla voi ilahduttaa joululahjana, kuin myös ristiäis- tai nimiäislahjana.

Puolestaan hoitotarvikkeita ja sisustustuotteita myyvä Rose in April -tuotemerkki valloittaa laadukkailla ja kestävillä materiaaleilla. Nämä 100 % puuvillasta valmistetut Rose in April -tekstiilit tuntuvat ihanan pehmeiltä ja miellyttäviltä ihoa vasten. Tuotteiden värisävyt ja kuosit ovat hurmaavia. Kuoseissa on huomioitu ajattomuus, jonka vuoksi ne sopivatkin hyvin eri vuodenaikoihin.

Tekstiilituotteiden, kuten vauvan harsojen, torkkupeittojen, pyyhkeiden, ruokalappujen, hoitolaukkujen ja vaipanvaihtoalustojen lisäksi Rose in April -tuotesarja tarjoaa seinälle ripustettavia hyllyköitä. Rose in April Babou hyllyköiden avulla voi kätevästi päivittää lastenhuoneen sisustusta. Hyllykköön voi laittaa lepäämään ne kaikista rakkaimmat lelut, jolloin lasten tärkeimmät aarteet ovat huoneen paraatipaikalla. Hyllykkö tulee valikoimaamme useassa eri sävyssä. Nämä Rose in April -tuotteet saamme valikoimiimme viimeistään marraskuun alkupuolella.

Uudet tuotemerkit hurmaavat ja sopivat hyvin niin lahjaksi kuin lastenhuonetta koristamaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja kestäviä tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. Toivomme myös, että valikoima palvelee samalla myös inspiraation lähteenä lastenhuoneen sisustuksessa. Pienilläkin muutoksilla ja yksityiskohdilla saa jo ihmeitä aikaan. Persoonalliset yksityiskohdat luovat kodikkaan tunnelman. Huomionarvoista on, että kodin viihtyisyys on tärkeää koko perheelle. Löydät nämä tuotteet sivuiltamme osiosta lahjaideat. Lahjaideoita löydät niin vauvalle ja 1-vuotiaalle kuin vanhemmallekkin lapselle. Decorahouse on mukana elämäsi kauneimmissa hetkissä.