Jos suunnittelet juhlia, tarvitset riittävästi kertakäyttöastioita kaikille vieraille. Tähän kuuluvat kertakäyttölautaset, kertakäyttökupit, kertakäyttöaterimet ja muut tarjoiluastiat. Löydät kaikki nämä tarvikkeet verkkokaupastamme.

Kun valitset kertakäyttölautasia juhliin, varmista, että ne ovat riittävän tukevia pitämään tarjoiltavat ruoat. Jos tarjoilet painavampia ruokia, kuten hampurilaisia tai pihvejä, kannattaa hankkia tukevampia lautasia, jotka eivät taivu tai rikkoudu. esimerkiksi nämä Ginger Rayn ruusukultaiset isot kertakäyttölautaset ovat erityisen tukevia:

Ruusukultaiset isot kertakäyttölautaset juhliin, 8 kpl

Kevyempiä ruokia, kuten salaattia, kakkua tai muita pikkuherkkuja, varten voit käyttää ohuempia paperilautasia. Lastenjuhlissa tarjoillaan monesti popparia, karkkia, keksejä ja donitseja. Silloin voit myös hyvin käyttää hieman pienempiä ja kevyempiä kertakäyttölautasia. 

Kertakäyttökupit ovat myös tärkeä seikka juhlissa ja täydentävät kattausta kertakäyttölautasten lisäksi. Voit valita kertakäyttökupit juhlien teeman mukaisesti tai haluamasi värin mukaisesti. Pahviset kertakäyttökupit kestävät pääsääntöisesti kylmiä sekä alkoholittomia juomia, joten varmista kupin kestävyys ennen juomien tarjoilemista.

Jos tarjoilet sormiruokaa, haarukat ja veitset eivät ole tarpeen. Jos kuitenkin tarjoilet aterian, joka on syötävä ruokailuvälineillä, sinun on varmistettava, että sinulla on riittävästi haarukoita, veitsiä ja lusikoita kaikille.

Erilaisista tarjoiluastioista ja herkkuastioista voit myös kätevästi tarjoilla juhlissa salaatit, hodarit, suolaiset tai makeat herkut. 

Nyt kun tiedät, millaisia kertakäyttöastioita tarvitset juhliisi, on aika aloittaa ostokset! 

38 21, 2023 — Hanne Perakyla